Čistenie neoprénových oblekov a vybavenia na surfovanie

Po surfovaní na mori by ste mali svoje vybavenie čo najrýchlejšie zbaviť zbytkov slanej vody, pretože neoprénové obleky môžu zmäknúť. Na pláži často chýba vhodný zdroj vody na opláchnutie, ale pre čistenie na mieste je vhodným riešením mobilný outdorový čistič OC 3.

Praktický vedľajší efekt: ľahko môžete odstrániť i piesok. Pre uložením obleku sa však uistíte, že je dokonale suchý. Podľa typu materiálu potrebujete nato veľkú trpezlivosť. Pôjde to o niečo rýchlejšie, keď oblek obrátite vnútornou stranou von.

Čisté kempingový riad

Pred návratom domov, alebo skôr ako sa vydáte k ďalšiemu cieľu, je vhodné vyčistiť kempingový riad, skladaciu stoličku a ďalšie pomôcky na kempovanie. Takže všetko sa dá rýchlo a jednoducho opláchnuť pomocou čističa OC 3.

Podľa toho, koľko vecí je potrebné vyčistiť stačia buď 4 litre vody z nádrže, alebo sa použije sacia hadica z príslušenstva Adventure box. Pomocou nej možné nasávať vodu z veľkého kanistra alebo vedra. Pokiaľ batéria na konci dovolenky naznačuje pokles batérie, tak môžete použiť adaptér do auta a pracovať s energiou autobatérie.

Čistiaca zóna pre Váš domov

Po dobrodružnom putovaní blatom ste s deťmi opäť doma. Nepremokavé nohavice, bundy a obuv je skvelé pohodlne opláchnuť ešte pred domom. Pokiaľ nie je k dispozícii záhradná hadica, tak tu môžete využiť nízkotlakový čistič OC 3.

Špina zostane vonku. To isté platí i pred detské bicykle, kolobežky alebo iné hračky. Vo vstupnom priestore domu však ani v tomto prípade nemajú chýbať rohožky a stará handra, alebo uterák, ktoré dokážu veľa pomôcť.

Gummistiefel