Umývanie auta zvonku
Vysokotlakový čistič – Celkom jednoducho čisté.

Kto by sa zdržiaval zdĺhavým čistením? Veď nakoniec existujú príjemnejšie činnosti. S vysokotlakovými čističmi Kärcher môže byť čistenie aj zábava. Kvalitné, komfortné a výkonné stroje v priebehu niekoľkých sekúnd odstránia aj tie najnepoddajnejšie nečistoty a usadeniny – rýchlo, jednoducho a bez námahy jednoduchým stlačením gombíka. A ruky vždy ostanú pekne čisté. Pohodlnejšie to už nejde.

Čistenie áut jednoduchým spôsobom.

Žiarivý lesk – rýchlejšie ako nikdy: Autošampón 3-v-1 zaručuje optimálne čistenie a ošetrovanie vozidiel každého druhu. Aktívny rozpúšťač špiny bez problémov odstráni olejové a mastné znečistenie. Zloženie urýchľujúce sušenie uľahčuje namáhavé utieranie auta jelenicou. Zložka pre ultra lesk umožní vozidlu opäť perfektne zažiariť.

Čistenie novej generácie.

Revolučná power kefa WB 150 je prvá kefa, ktorá čistí vysokým tlakom! Power kefa vyčistí rýchlo, účinne a šetrne všetky plochy v exteriéri. Aj chúlostivé plochy ako autolak je možné pomocou Power kefy vyčistiť šetrne a účinne.

Čistenie interiéru áut
Produkty na čistenie interiéru auta

Viacúčelové vysávače sa ideálne hodia na čistenie interiéru áut. Rozsiahla súprava príslušenstva na každý druh čistenia v aute, ako je napríklad vysávanie batožinového priestoru, podlahy, prístrojovej dosky, sedadiel, bočných priehradok, koberčekov a pod. vám uľahčí čistenie interiéru áut. Tip na čistenie koberčekov: Pomocou sacej kefky Kärcher sa dá vďaka tvrdým štetinám ľahko odstrániť aj prischnutá špina.

Autosedadlá vyčistíte tepovačom-extraktorom Kärcher

Tepovače-extraktory Kärcher sa postarajú na autosedadlách o dôkladnú čistotu do hĺbky vlákien. Čistiaca tekutina sa pod tlakom vstrekuje hlboko do čalúnenia a potom sa odsaje spolu s uvoľnenou špinou. Účinne sa odstráni mastnota, špina a zápach.