Bezprašné vŕtanie

So zachytávačom prachu z vŕtania Drill Dust Catcher od profesionála v oblasti čistenia – spoločnosti Kärcher – môžete prácu vybaviť úplne bez prachu. Nepotrebujete pomoc ďalšej osoby a ani žiadne dodatočné príslušenstvo alebo stroj, ako je napríklad vysávač. Drill Dust Catcher sa dá používať s každou vŕtačkou (max. veľkosť vrtáku ø 10 mm) a umožňuje dvojručnú prácu na všetkých bežných stenách v interiéri.
Takto to funguje

Zameranie: Po označení želaného miesta vŕtania nasaďte Drill Dust Catcher úplne jednoducho na vŕtačku a umiestnite ho na značku.
Pritlačenie: Potom Drill Dust Catcher pritlčte na stenu – spustením funkcie uchytenia pomocou vákua bude zariadenie počas celého vŕtania pevne prisaté na podklad.
Vŕtanie: Vŕtanie s Drill Dust Catcher je úplne bezproblémové. Zariadenie sedí pevne na stene a vy máte obidve ruky voľné na vŕtanie.
Uvoľnenie: Po vŕtaní jednoducho uvoľnite vákuum stlačením ovzdušňovacieho gombíka a zložte Drill Dust Catcher zo steny. Miesto vŕtania je čisté a všetok prach bol kompletne zachytený.
Vyprázdnenie: Otvorte Drill Dust Catcher a vyprázdnite zachytený prach z vŕtania. Nie je potrebné následné čistenie.

Zametanie rýchlo a jednoducho

Na malú občasnú špinu nie je zakaždým potrebný vysávač: Nová aku metla KB 5 urobí poriadok rýchlo, pohodlne a dôkladne. Bez kábla a vďaka pohonu na batérie je všade poruke a vďaka nízkej hmotnosti je obzvlášť šikovná. Inteligentná konštrukcia umožňuje zametanie v blízkosti okrajov až 1mm. S ňou môžete okamžite zabudnúť na metlu a lopatku.

Kefa sa dá vybrať alebo vymeniť jedným pohybom ruky.
Batéria sa dá vybrať a externe nabiť. Zatiaľ môžete pracovať ďalej s náhradnou batériou (špeciálne príslušenstvo).
KB 5 zametá s bočnou kefou až na 1 mm od okraja.
Veľká nádoba na nečistoty sa dá jednoducho a pohodlne vybrať a vyprázdniť.

Najsilnejšie viacúčelové vysávače všetkých čias

Všestranné viacúčelové vysávače Kärcher majú univerzálne využitie, presviedčajú vynikajúcou sacou silou, príkladno energetickou efektívnosťou, moderným konceptom vyberania filtra ako aj špeciálne vyvinutým príslušenstvom.
Je jedno, či je špina suchá, mokrá, veľká alebo jemná: Viacúčelové vysávače Kärcher sa vždy postarajú o optimálne pozbieranie špiny a perfektné výsledky čistenia. Stručne: Kärcher ponúka pre každú potrebu a každý nárok vhodné riešenie – tak na príležitostné ako aj na intenzívne používanie.